데이터셋 상세
미국
Northern fur seal pup weights, Pribilof Islands, Alaska, 1957-present
This database contains northern fur seal pup mass and length data by date, island, rookery and sex on the Pribilof Islands, Alaska, collected between 1957-2016. Mass has been used as an index of condition and can be on indicator of the health of the individual, the population and of the ecosystem.
연관 데이터
Northern fur seal pup production, adult male counts and harvest data for the Pribilof Islands, Alaska 1909 to Present
공공데이터포털
This database contains information on pup production estimates, adult male counts and harvests (commercial and subsistence) for the Pribilof Islands of St. Paul and St. George. Methodology for the data collection for adult males and animals harvested has been consistent over time. The estimation of pup production has gone through an evolution of methodology that is indicated in the database.
Alaska Northern Fur Seal Tag Data, 1992-2017
공공데이터포털
This dataset contains information regarding the capture and tagging of northern fur seals on the Pribilof Islands and Bogoslof Island, Alaska, from 1992 to 2017.
Alaska Steller Sea Lion Pup Count Database
공공데이터포털
This database contains counts of Steller sea lion pups on rookeries in Alaska made between 1961 and 2019. Pup counts are conducted in June-July. Pups are counted from the ground (by walking along the rookery), from cliff-side overlooks, and from aerial images (vertical orientation). Pup counts conducted in late June-mid July are considered to represent a complete census of pups produced at each site during the year.
Alaska Northern Fur Seal Stomach Contents from Pelagic Collections 1981-1985
공공데이터포털
This data set contains food habits determined from stomachs of northern fur seals collected from pelagic waters during 1981-1985. Prey items were identified using hard parts including bones, otoliths, and cephalopod beaks.
Alaska Northern Fur Seal Foraging Habitat Model Stable Isotope Data, 2006-2008
공공데이터포털
These data sets were used by Zeppelin et al. (2015) to model northern fur seal foraging habitats based on stable isotope values measured in plasma and red blood cells, and satellite-linked tag measures of locations and diving behavior. Foraging habitat models were developed using blood isotope samples collected from 35 adult female fur seals on three breeding colonies in Alaska during July-October 2006. Satellite location and dive data were used to define habitat use in terms of the proportion of time spent or dives made in different oceanographic/bathymetric domains. Stable isotope samples, dive data, and GPS location data collected from 15 females during August-October 2008 validated model use across years.
AFSC/MML/CCEP: Pup production of the California Stock of northern fur seals from 1969 - 2023
공공데이터포털
The Marine Mammal Laboratories' California Current Ecosystem Program (AFSC/NOAA) in collaboration with Point Blue Conservation Science initiated long-term studies to determine pup abundance of the California Stock of northern fur seals. The California Stock is comprised of northern fur seals inhabiting San Miguel Island (and Castle Rock, and islet ~1 km northwest) and the Farallon Islands (specifically, Southeast Island) off California. Pup production is the sum of the numbers of live pups and dead pups for a given pupping season. This in turn is used as index to estimate total population abundance. Population abundance is vital to knowing the status of a particular stock or the entire species, as well as knowing what factors are driving population trends. Metadata and datasets corresponding to these studies are reported in Stock Assessment Reports (SAR) for the U.S. Congress and other stakeholders.
Northern fur seal foraging behavior and prey fields in the Bering Sea, Alaska during July-October 2006
공공데이터포털
These data were used by Kuhn et al. (2015) to investigate how conclusions about predator-prey relationships change with increasing temporal disparity between predator tracking periods and prey surveys. Northern fur seals (n = 20) from St. Paul Island (Alaska, USA) were equipped with satellite tracking transmitters and time-depth recorders from July to October 2006. Fur seal dive and movement metrics were examined in relation to the relative abundance of the fur seals’ primary prey, walleye pollock (Gadus chalcogrammus), reported from the annual eastern Bering Sea groundfish survey. Relationships between foraging behavior metrics and prey abundance were examined within the Bering shelf survey grid cells at three time scales: within 2 weeks of the prey survey, within 1 month, and over the northern fur seal reproductive season (>4 months).
Spotted Seal Distribution
공공데이터포털
This dataset contains GIS layers that depict the known spatial distributions (i.e., ranges) and reported breeding areas of spotted seals (Phoca largha). It was produced as part of a U.S. Endangered Species Act status review, which included delineating the species in question and assessing its risk of extinction within the foreseeable future throughout all or a significant portion of its range. Its boundaries are based on previously published range maps and/or descriptions of the species' distribution in published or unpublished accounts. All boundaries should be considered approximate.
Antarctic Fur Seal Pup Counts CS 1995-2012 v1.0
공공데이터포털
A Cape-wide census of Antarctic fur seal (Arctocephalus gazella) pups (live and dead) occurs every year once pupping is over. The census occurs in the last days of December, on a day when conditions and visibility are favorable. Cape Shirreff is located on Livingston Island, in the South Shetlands off the Antarctic Peninsula.
Aerial Survey Counts of Harbor Seals in Coastal Alaska (2003-2011)
공공데이터포털
This dataset supports efforts to estimate the abundance and trends in population size of Alaska harbor seals. Annual surveys of harbor seal populations are fundamental to estimation of seal abundance, distribution, and trends, which in turn are essential for stock assessment, conservation, and management. The most feasible approach to determining harbor seal distribution and abundance is to use aircraft to count seals when they haul out of the water and are visible. Harbor seals in Alaska occupy a geographically extensive range from approximately long. 172ºE to 130ºW (over 3,500 km east to west) and from lat. 51ºN to 61.5ºN (over 1,000 km north to south). Estimation of the abundance of harbor seals statewide requires broad-scale aerial surveys and these surveys have been conducted by NOAA Fisheries, the Alaska Department of Fish and Game, and other collaborators since the early 1980s. This dataset reflects counts of harbor seals from surveys conducted between 2003 and 2011. This dataset differs from earlier datasets in a few key areas: 1) records generally correspond to a count of the number of harbor seals within a single, geo-referenced digital photo, 2) photographs were not taken when no seals were present so additional analysis of survey effort and flight tracks was required to determine 0 counts.